Kamer huren: niet meer beschikbaar Rembrandtlaan in Enschede

  • 9 m2
  • 1 kamer
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Enschede. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Vanaf Februari 2022 is dit studentenhuis op zoek naar een nieuwe mannelijke huisgenoot voor onbepaalde tijd. Momenteel wonen wij hier met drie heren waarvan er eentje ons gaat verlaten.

Als huisgenoten proberen wij vaak samen te eten en drinken wij door de weeks nog wel eens een speciaal biertje. Naast het feit dat dit een gezellig huis is wordt er ook serieus omgegaan met de studie. Wij studeren beide aan de Universiteit Twente waar wij een technische master volgen en zoeken iemand die in een vergelijkbare fase zit.

Ons huis heeft een relaxte gezamenlijke woonkamer. Dit is een ideale plek om te chillen, (speciaal) biertjes te drinken, te darten, (binnenkort ook om te poolen), of wat party games te spelen. Verder hebben we een keuken (inclusief wasmachine en vaatwasser), badkamer, wc, een grote berging en het mooiste uitzicht op Enschede vanaf ons luxe balkon. Wij zijn hier heel blij mee en houden de boel daarom ook samen goed schoon.

Ons huis bevindt zich op ongeveer 15 minuten van de universiteit en de binnenstad van Enschede en de dichtstbijzijnde supermarkten liggen op kruipafstand.
De kamer die vrijkomt is prima, met veel licht en genoeg ruimte voor een bed en bureau. Dit allemaal voor slechts 238,33€ incl.!

Lijkt jou dit een leuk, gezellig en fijn huis? Stuur een leuk berichtje naar ons met een korte introductie over jezelf en wie weet word jij onze nieuwe huisgenoot!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Enschede
Wijk/buurt: Stadsveld-Noord-Bruggert
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: 3
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Gedeeld balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 20
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Man
Status: Student
Tonen op kaart