Room for rent: no longer available Rembrandtlaan in Enschede

  • 9 m2
  • 1 room
  • 19 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Enschede. You can contact the advertiser if you have any questions.

Vanaf Februari 2022 is dit studentenhuis op zoek naar een nieuwe mannelijke huisgenoot voor onbepaalde tijd. Momenteel wonen wij hier met drie heren waarvan er eentje ons gaat verlaten.

Als huisgenoten proberen wij vaak samen te eten en drinken wij door de weeks nog wel eens een speciaal biertje. Naast het feit dat dit een gezellig huis is wordt er ook serieus omgegaan met de studie. Wij studeren beide aan de Universiteit Twente waar wij een technische master volgen en zoeken iemand die in een vergelijkbare fase zit.

Ons huis heeft een relaxte gezamenlijke woonkamer. Dit is een ideale plek om te chillen, (speciaal) biertjes te drinken, te darten, (binnenkort ook om te poolen), of wat party games te spelen. Verder hebben we een keuken (inclusief wasmachine en vaatwasser), badkamer, wc, een grote berging en het mooiste uitzicht op Enschede vanaf ons luxe balkon. Wij zijn hier heel blij mee en houden de boel daarom ook samen goed schoon.

Ons huis bevindt zich op ongeveer 15 minuten van de universiteit en de binnenstad van Enschede en de dichtstbijzijnde supermarkten liggen op kruipafstand.
De kamer die vrijkomt is prima, met veel licht en genoeg ruimte voor een bed en bureau. Dit allemaal voor slechts 238,33€ incl.!

Lijkt jou dit een leuk, gezellig en fijn huis? Stuur een leuk berichtje naar ons met een korte introductie over jezelf en wie weet word jij onze nieuwe huisgenoot!

Read more with an subscription!

General information

City Enschede
District/Neighbourhood: Stadsveld-Noord-Bruggert
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: 3
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Waste surcharge
Shared balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Shared bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Terrace
Garden
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes

Preferred tenant

Minimum age: 20
Maximum age: Doesn't matter
Gender: Man
Status: Student
Show on map