Kamer huren: niet meer beschikbaar Calslaan in Enschede

  • 16 m2
  • 1 kamer
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Enschede. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Hé toekomstige huisgenoot!
Wij zijn huize ‘De Berenfokkerij’, waar deze naam nou precies vandaan komt, is ons ook niet helemaal bekend maar we zijn er beretrots op! We zijn een gemengd huis met 3 vrouwen en 3 mannen waarvan nu een man ons helaas gaat verlaten. Dat betekent dat er nu wel een plek vrij komt voor een hartstikke leuke, nieuwe huisgenoot!

In ons huis zijn er maar weinig echte verplichtingen naast een kook- en schoonmaakrooster. Je kan dus zeker je eigen ding doen. We zijn wel redelijk hecht, zeker nu. Er is dus altijd wel iemand om bij te buurten en wat gezelligs mee te doen! Eens per maand hebben we een huisavond waar we met z’n allen iets gaafs doen. Verder hebben we natuurlijk een paar mooie huistradities zoals een legendarisch vroeg kerstdiner met zoveel mogelijk oud-huisgenoten en een jaarlijks terugkomend huisfeest die we vieren met de bovenbuurtjes.

Wat info over het huis zelf: er zijn 2 douches en wc’s, een gedeelde woonkamer, een ruime keuken en heeeel veel kerstverlichting. Ook de standaard huishoud apparaten zijn aanwezig in het huis zoals een wasmachine, koelkasten enzovoort en tegenwoordig zelfs een zeer verantwoorde airfryer. Verder beschikken wij over een ruime woonkamer met banken en televisie. Zeker niet onbelangrijk: de uni is op kruipafstand en een Coop die zelfs nóg dichterbij zit.
Spreekt dit je aan, stuur dan vooral een berichtje waarin je wat vertelt over jezelf en waarom jij een goede toevoeging zal zijn voor ons huis. Wie weet spreken we je binnenkort op onze hospiteeravond!

Groetjes,
De Berenfokkerij

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Enschede
Wijk/buurt: Drienerveld-U.T.
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: 5
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Student
Tonen op kaart