Room for rent: no longer available Calslaan in Enschede

  • 16 m2
  • 1 room
  • 18 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Enschede. You can contact the advertiser if you have any questions.

Hé toekomstige huisgenoot!
Wij zijn huize ‘De Berenfokkerij’, waar deze naam nou precies vandaan komt, is ons ook niet helemaal bekend maar we zijn er beretrots op! We zijn een gemengd huis met 3 vrouwen en 3 mannen waarvan nu een man ons helaas gaat verlaten. Dat betekent dat er nu wel een plek vrij komt voor een hartstikke leuke, nieuwe huisgenoot!

In ons huis zijn er maar weinig echte verplichtingen naast een kook- en schoonmaakrooster. Je kan dus zeker je eigen ding doen. We zijn wel redelijk hecht, zeker nu. Er is dus altijd wel iemand om bij te buurten en wat gezelligs mee te doen! Eens per maand hebben we een huisavond waar we met z’n allen iets gaafs doen. Verder hebben we natuurlijk een paar mooie huistradities zoals een legendarisch vroeg kerstdiner met zoveel mogelijk oud-huisgenoten en een jaarlijks terugkomend huisfeest die we vieren met de bovenbuurtjes.

Wat info over het huis zelf: er zijn 2 douches en wc’s, een gedeelde woonkamer, een ruime keuken en heeeel veel kerstverlichting. Ook de standaard huishoud apparaten zijn aanwezig in het huis zoals een wasmachine, koelkasten enzovoort en tegenwoordig zelfs een zeer verantwoorde airfryer. Verder beschikken wij over een ruime woonkamer met banken en televisie. Zeker niet onbelangrijk: de uni is op kruipafstand en een Coop die zelfs nóg dichterbij zit.
Spreekt dit je aan, stuur dan vooral een berichtje waarin je wat vertelt over jezelf en waarom jij een goede toevoeging zal zijn voor ons huis. Wie weet spreken we je binnenkort op onze hospiteeravond!

Groetjes,
De Berenfokkerij

Read more with an subscription!

General information

City Enschede
District/Neighbourhood: Drienerveld-U.T.
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: 5
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Waste surcharge
No balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Shared bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Terrace
Garden
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes

Preferred tenant

Minimum age: Doesn't matter
Maximum age: Doesn't matter
Gender: Doesn't matter
Status: Student
Show on map