Yentl zoekt een Appartement / Huurwoning / Studio in Enschede

Yentl zoekt: Een Appartement / Huurwoning / Studio in Enschede

  • Appartement / Huurwoning / Studio
  • Min. 25 m2
  • Vrouw
  • 25 Per direct

Ik ben Yentl. Ik ben 20 jaar, geboren op 24-09-2003 in Almelo. Ik ben momenteel een laatste jaar pabo studente aan het Saxion in Enschede. Ik woon nu bij mijn ouders in Almelo. Echter zoek ik een plekje in Enschede om mijn eigen, fijne plekje van te maken.
Ik ben net een paar maanden terug van een half jaar in Spanje wonen. Hier heb ik geleerd hoe prettig het is om een eigen woning te hebben en hiervoor te zorgen. Ik vind het geweldig om mijn eigen woning in te richten, bepalen wat en wanneer ik kook en lekker op mijn eigen bank te ploffen met een leuk boek. Dus daarom leek het mij logisch om de volgende stap naar zelfstandigheid te nemen.
Alhoewel ik studente ben, is het op mezelf wonen financieel geen probleem. Ik krijg natuurlijk studiefinanciering, heb een bijbaan en krijg een leuke stagevergoeding. Daarnaast heb ik ook een flinke pot waar ik jaren mee vooruit kan. Als het prettig is, willen mijn ouders ook wel garant staan, terwijl dit financieel niet nodig is.
Aangezien ik mijn studie, stage en werk in Enschede heb wil ik ook graag in Enschede een plekje vinden.
Daarnaast ben ik echt een mix tussen een extrovert en een introvert. Ik vind het heerlijk om met mijn vriendinnen te gaan lunchen, maar vind het daarna ook lekker om in mijn eentje mijn aankomende lessen voor te bereiden of een boek te lezen.

Algemene informatie: Yentl
  Vrouw, 20 jaar
Type huurder: Student
  4e jaars Pabo (HBO)